Portfish Cross FH 7000 Baitrunner Olta Makinası

    Portfish Cross FH 7000 Baitrunner Olta Makinası

    Tükenmek üzere
    ₺1.582,54
    Vergi dahil

     
    Portfish Cross FH 7000 Baitrunner, özellikle sazan ve diğer yemli avlar için tasarlanmış bir olta makinesidir. Baitrunner özelliği ile bu makine, balığın yemi almasına ve yemle birlikte uzaklaşmasına izin verirken makaranın serbestçe dönmesini sağlar. Bu özellik, özellikle sazan avcılığında, balığın yemi yutmasına ve yemi ağzına almasına izin vererek, daha etkili bir şekilde takılmasını sağlar.

    7000 boyutu, geniş kapasiteli makara ve güçlü çekiş gücü sayesinde büyük balıklarla mücadele etmek için gereken güç ve dayanıklılığı sunar. Ayrıca, geniş makara, uzun mesafeli atışları destekleyerek geniş bir su alanının kapsanmasına olanak tanır.

    Portfish Cross FH 7000 Baitrunner'ın önemli özellikleri şunlardır:

    - **Baitrunner Sistemi**: Balığın yemi alıp makaradan serbestçe çekmesine olanak tanırken, avcının kontrolü elinde tutmasını sağlar.
    - **Geniş Makara Kapasitesi**: Uzun misina sarımı için yeterli alan sunar ve genellikle büyük yemlerle yapılan avlar için idealdir.
    - **Güçlü Çekiş Gücü**: Büyük ve güçlü sazan gibi balıklarla mücadele etmek için yeterli direnç ve güç sağlar.
    - **Yüksek Mukavemetli Gövde ve Dişli**: Sağlam ve dayanıklı yapı, zorlu balıkçılık koşullarında bile performansı sürdürür.

    Portfish Cross FH 7000 Baitrunner, özellikle sazan avcılığına yeni başlayanlar için kullanıcı dostu bir giriş seviyesi seçeneği sunarken, deneyimli avcılar için de güvenilir ve etkili bir araçtır.
    Tork
    7000
    8460
    Yorum Yok
    Product added to wishlist
    Product added to compare.